Tesla, Bitcoin og kryptorummet: Showet Musk fortsætter? Eksperter svarer

Her er hvad krypto- og blockchain-brancheeksperter synes om Teslas nylige investering på 1,5 milliarder dollars i Bitcoin.

Mens 2020 var et betydningsfuldt år for Bitcoin ( BTC ), er det lige begyndte år 2021 allerede fyldt med store overraskelser

Den 8. februar sprang Bitcoins pris med næsten $ 3.000 på få minutter , hvorefter den steg 20% ​​på 24 timer – alt sammen på grund af nyheden om Elon Musks Tesla, der afsatte 1,5 milliarder dollars af sin balance til BTC.

Samme uge annoncerede den ældste bank i USA, Bank of New York Mellon, planer om at holde, overføre og udstede Bitcoin. Mastercard planlægger også at støtte kryptokurver i 2021 til sine næsten 1 milliard brugere. Og SEC-kommissær Hester Peirce, ofte benævnt „Crypto Mom“ ​​i kryptosamfundet, understregede endda den presserende nødvendighed af reguleringsklarhed på grund af de nylige begivenheder i rummet.

Med PayPal, Tesla, Mastercard, BNY Mellon og andre, der kommer ind i kryptosfæren, bliver det ikke mere klart end nogensinde før, at digitale aktiver nu er en del af mainstream? At deres masseadoption er startet, og det er et spørgsmål om nutiden, ikke fremtiden?

Sidste år bad Cointelegraph eksperter i krypto- og blockchainindustrien om deres meninger om PayPal’s kryptointegration og masseadoption og om vigtigheden af ​​2020 i Bitcoins historie . Denne gang er spørgsmålet: Hvad betyder Teslas nylige investering på 1,5 milliarder dollars i Bitcoin Trader for kryptorummet med hensyn til de finansielle markeder, for kryptooptagelse og brandopbygning og for hele branchen generelt?

Alex Tapscott, administrerende direktør hos Ninepoint Partners:

”Teslas køb af Bitcoin sendte uden tvivl en chokbølge gennem hjørnekontorerne for enhver økonomidirektør og corporate kasserer i Amerika og videre. En af Bitcoins mange fordele er, at det fungerer som digitalt guld, diversificere virksomhedernes beholdninger og sænke valutarisiko. Enhver finansdirektør burde skærpe deres blyanter for at forstå, om og i sidste ende, hvornår de skulle købe den.

Mens Tesla ikke er det første offentlige selskab, der køber Bitcoin til sin skatkammer, er det langt det vigtigste. Hvor poetisk er det, at Elon Musk, en rumentreprenør, skubbede Bitcoin til sin flugthastighed i det amerikanske erhvervsliv!

Beslutningen fra Tesla følger en række højt profilerede meddelelser fra store virksomheder, der passer til et mønster af hurtigere institutionel og corporate adoption. Lige som konsekvens for tildelingen af ​​statskassen var Teslas beslutning om at acceptere Bitcoin. Dette følger i fodsporene på flere andre store innovative firmaer som PayPal, Visa og andre, der bygger en motorvej til Bitcoin-masseadoption, hvilket muliggør ikke kun Bitcoin køb og salg, men integration i deres handelsnetværk. Ved udgangen af ​​2021 forventer jeg, at mange flere virksomheder ikke kun har Bitcoin, men også har en reel Bitcoin-strategi. ”

Da Hongfei, grundlægger af Neo og grundlægger og administrerende direktør for Onchain:

”Dette er et meget lovende tegn for almindelig interesse og dens stigende vilje til at omfavne blockchain. Desuden bekræfter det, at blockchain og Bitcoin er her for at blive for fremtiden.

I løbet af 2020 investerede stadig flere finansielle institutioner i Bitcoin, og jeg er overbevist om, at adoption af blockchain accelererer, da det globale finansielle paradigme skifter til fuldt ud at omfavne digitalisering og decentralisering. Fremadrettet skal vi fortsætte med at skubbe til effektive standarder i hele branchen såvel som større integration for fuldt ud at udnytte blockchains spilændrende potentiale. ”

Tesla, Bitcoin og kryptorummet: Showet Musk fortsætter? Eksperter svarer
Nach oben scrollen