eToro signerer sponsoravtaler med syv Premier League-lag

eToro signerer sponsoravtaler med syv Premier League-lag
RICK D. | 21. AUGUST 2018 | 6:30 PM

Totalt syv beste britiske fotballklubber har kunngjort sponsoravtaler med den digitale valutautvekslingsplattformen eToro. For å markere fordelene med kryptokurrency, fastslår firmaet avtalene med de aktuelle klubbene ved hjelp av Bitcoin.

European Football Embraces Digital Valuta og Blockchain Technology
Cryptocurrencies går inn i britisk sport.

Digital trading trading plattform eToro har nettopp annonsert sponsor avtaler med syv Premier League fotballklubber. Klubbene som er involvert i eToro-avtalen er Tottenham Hotspur, Crystal Palace, Southampton, Brighton & Hove Albion, Cardiff City, Leicester City og Newcastle United. Hver og en har tweeted nyheter om avtalen som ligner på det som er sett under:

Leicester City

@LCFC
#lcfc is delighted to announce a deal for the multi-asset investment platform eToro ⬇️https://www.lcfc.com/news/827902

11:00 AM – Aug 21, 2018

eToro Becomes Official Partner of Leicester City Football Club
Leicester City Football Club is delighted to announce a deal for the multi-asset investment platform eToro, to become an Official Club Partner for the 2018/19 season.

lcfc.com
80
27 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
Tilbudene vil gi selskapet mye større eksponering ved bruk av reklamekort i stadion og andre markedsføringsmuligheter. Som nevnt ble de alle avgjort ved hjelp av den mest populære digitale valutaen Bitcoin. UKs administrerende direktør for eToro snakket med The Telegraph om den valgte betalingsmåten:

„Vi har gjort en sponsoravtale, men i stedet for å betale dem i tradisjonelle pundnotater vi har betalt dem i Bitcoin … Det de velger å gjøre med det, er helt opp til dem.“

Telegraf-artikkelen går til og med så langt som å si at de beste klubber i Storbritannia snart vil betale sine spillere ved hjelp av digitale valutaer. Imidlertid ble det ikke kalt noen kilder i forbindelse med et slikt krav.

Samarbeidspartneren i Newcastle United var spent på den nye sponsoravtalen. Klubbens offisielle blogg skrev Dale Aitchisons uttalelser tidligere i dag:

„Vi er glade for å ønske velkommen eToro til vår familie av høyprofilerte kommersielle partnere … Dette er en ledende aktør i en fremvoksende industri, og vi gleder oss til å utforske muligheter i kryptokurrency og teknologi sammen.“

Andre steder har andre fotballag vist interesse for digitale valutaer. Her på NewsBTC har vi tidligere rapportert om Gibraltar Uniteds planer om å betale en del av spillernes lønninger i krypto neste sesong. Eierens eier uttalt at mange utenlandske aktører sliter med å sette opp bankkontoer og digitale valutaer bidrar til å strømline betalingsprosessen der tradisjonell banktjenester er noen ganger mindre støttende.

Blockchain-baserte systemer viser seg å være nyttig som mer enn bare en betalingsmetode til fotballorganisasjoner. I forrige uke rapporterte nyhetsforretninger om UEFAs første gjennomføring av en billettfordelingsmetode basert på teknologien. Det antas at slike innovasjoner kan bidra til å redusere hendelser av svindel knyttet til kampdagsbilletter.

I andre eToro-nyheter har „sosial handels- og multi-eiendomsmeglerfirma“ annonsert støtte til den digitale valutaen IOTA. Sammen med kunngjøringen publiserte firmaet en artikkel som angir nøyaktig hva IOTA er, og hvordan det adskiller seg fra andre blockchain-baserte digitale eiendeler. Det lyder:

„Med flere bruksområder som en plattform for Internett-ting (IoT) og ganske mye oppmerksomhet fra blockchain- og cryptocurrency-fellesskapene, presenterer IOTA en forlokkende handels- og investeringsmulighet til noen.“

eToro signerer sponsoravtaler med syv Premier League-lag
Nach oben scrollen