Bitcoin-sentiment ved rekordlåge … Betyder det, at prisen vil stige?

De sociale mediers stemning for Bitcoin er faldet til et lavt to-årigt, men alligevel siger tekniske indikatorer stadig „køb“.

En række målinger indikerer, at den sociale og handelsmæssige stemning for Bitcoin stadig er lav på trods af, at prisen er over $ 11.000 for et par timer siden

Analyseudbyder Santiment på kæden har afsløret, at den vægtede sociale stemning for Bitcoin er på det laveste niveau i to år. Metricen tager højde for det samlede volumen af ​​Bitcoin nævner på Twitter og sammenligner forholdet mellem positiv og negativ kommentar på platformen.

Den sociale stemning steg for et par måneder siden, da Bitcoin Trader startede sin stærke opsving efter det pandemi-inducerede markedskrasch i midten af ​​marts. I det meste af maj, juni og juli, da aktivet konsoliderede sig i det lave $ 9.000-interval, faldt det dog igen i negativt område.

Analyseudbyderen bemærkede, at negativt sentiment på ekstremt lave niveauer modsat korrelerer med prisstigninger, mens ekstreme højder korrelerer med prisinddragelser.

Bitcoin nåede en 2020-højde på $ 12.400 i midten af ​​august, men har undladt at nå toppen af ​​2019’s top på $ 13.800, hvilket har ført til, at et antal analytikere hævder, at den lavere højde på den langvarige ramme indikerer, at vi endnu ikke er på et tyremarked.

En anden markedssentimentmåler er Bitcoin Fear and Greed Index , som i øjeblikket viser en neutral aflæsning på 48 i skrivende stund. Denne måling er afledt af en kombination af faktorer som volatilitet, momentum og volumen på markedet, interaktion med sociale medier, markedsdominans og nuværende tendens.

I det meste af august var indekset i den „ekstreme grådighed“ -zone på omkring 80, da Bitcoin handlede i det høje $ 11.000-interval.

Dens laveste niveauer var ikke overraskende i marts og april, da „ekstrem frygt“ greb om de globale markeder

Den populære kortplatform Platform Tradingview har også sine egne sentimentindikatorer for aktivet afledt af en række tekniske indikatorer. På den daglige og ugentlige visning blinker de købssignaler , mens tingene er mere neutrale på de kortere tidsrammer.

Bitcoin har stort set været korreleret med aktiemarkedets bevægelser i meget af dette år; “ September-effekten “ er imidlertid et begreb, der er sket, fordi det er en historisk svag måned for aktiemarkeds- og kryptokursafkast (som Kraken påpegede i sin seneste opdatering ). Dette kunne afspejles i den sociale stemning som rapporteret af Santiment.

I skrivende stund handlede Bitcoin stadig lige over $ 11.000, en gevinst på 2,8% på dagen og næsten 8% på ugen.

Bitcoin-sentiment ved rekordlåge … Betyder det, at prisen vil stige?
Nach oben scrollen